U SMILE !


Justin uppträder utan tröja


Det hettar till när justin uppträder utan tröja.. är han inte mammas pojke längre.. eller var det bara varmt? vi gillar't allafall, och det vet han.. kanske ville han visa upp sina nya armar? ;)

Justin är en 51årig pedofil?

japp, nu har Justin blivit anklagad att han är en pedofil .. allt går att läsa här och de finns även en video men de gick inte att lägga in.

själv tycker jag att det är sjukt de dom säger men ah .. :s

Justin framröstad som sämst klädd.

Justin bieber fick en andra plats i WENN's sämst klädda med 26% av rösterna.
Russen brand var först, sedan var även Simon Cowell, Adam Lamberty och Kanye West med.

När jag läste detta blev jag väldigt förvånad.. justin har ju, allafall enligt mig, en väldigt bra klädsmak och dessutom så får han ju hjälp från en expert att framhäva sin stil på rätt sätt. Detta  var inte alls rättvist, han borde komma med på listan för bäst klädda istället, eller vad tycker ni?

Justin har nu förevigats i plast


Justin Bieber har förevigats i plast.
Den MINIATYRFORMAT popstjärnan har förvandlats till en exklusiv linje av samlarobjekt dockor - The JB Style Collection - klädd i några av sångarens minnesvärda "street style", "utmärkelser stil" och "röda-mattan-stil" ser ut. Den Bieber leksak linje, som börjar säljas i början av december, kommer att innehålla Justin Bieber Music Video Collection Singing Siffror som spelar 30-sekunders klipp från hans sånger Baby och One Less Lonely Girl. Dockorna är också klädda i kläder han bar i musikvideor av båda låtarna, bland annat en grön hoodie och gitarr. Den JB Style Collection kommer att kosta $ 17,99, medan musiken Video Collection kommer att prissättas $ 27,99. Leksaken linje kommer också att innehålla en mikrofon som spelar klipp av en gång och Somebody To Love tillsammans med konsert ljudeffekter ($ 14.99), och plysch nallar klädda i tröjor, fastsittande och Team Bieber T-shirts ($ 7,99). Leksaken sortiment har utformats av det ledande globala musik merchandising företag, Bravado, och The Bridge Direct Inc, en global barn konsumentprodukter företag. VD och koncernchef för The Bridge Direkt Jay Foreman sade: "Vi är glada att få jobba med Bravado att skapa autentiska produkter som Justins miljontals fans säkert kommer att älska." Min erfarenhet av kändis-tema leksaker baserade på populära artister som Spice Girls, har Britney Spears och Disney's Hannah Montana gett mig förmågan att föra dessa måste-ha produkter på marknaden för fans -. precis i tid för semester gåva-ge säsong " - alltså julafton.

Justin lockar till sig flator

16-åriga stjärnskottet Justin Bieber är alla småflickors favorit. Han sjunger för det mesta låtar om kärlek, och sätter flickors, och pojkars för den delen, hjärtan i brand.

Men tydligen har han även hittat en lite överraskande publik: han är nämligen skitpoppis bland flator. De kallar sig själva för ”biebians” då de tycker sig se ut och låta som den unge pojkartisten.

På gaybarer runt om i USA anordnas det Bieber Nights och på den fantastiska sajten Lesbians Who Look Like Justin Bieber kan flator som tycker sig likna Bieber lägga ut bilder på sig själva.

 

Okey, det här tycker jag inte är okej.. jag menar speciellt inte när han inte ens är myndig, han är trotts allt ett barn.


Justin har inga problem med att dejta fans


Tonårs popstjärnan Justin Bieber avslöjade att han skulle kunna dejta ett fan.
Justin tog sin Twitter-sida i dag och meddelade att han bara dejtade personer han är kär i. och denna lyckliga damen kan vara ett fan. Den 16-årige skrev: "Du vet att du vaknar och du går online ibland och se dina ord vriden eller isoleras från hela innebörden, det är frustrerande .... man blir bevakad, ibland u vet inte vem som förtroende - du säga en sak till någon och det kommer ut helt annorlunda .... ".... det är därför jag gillar Twitter. Jag kan säga att det hur det är. . Ingen vridning saker "Den kanadensiska sångerskan till:" Så folk vill veta var den är. Mina fans och jag vi älskar varandra. Men för att vara kär i någon nu behöver jag lära känna dem personligen. "Jag blir ombedd hela tiden om jag skulle kunna dejta ett fan och mitt svar skulle jag dejta vem som helst jag kär i, och ja det kan vara ett fan ."

Dude, you have beautiful eyes! ♥


snyggast på standen 2010


Plats 26: Justin Bieber. Snittbetyg: 3,24.
Med tanke på alla dessa människor som finns i världen så var det ju inte alls dålig placering, speciellt inte för någon som är 16 år, han är ju allafall klart yngst på listan. Kul att han röstades fram!

Gör justin slut med sina fans?

Håller Justin Bieber på att göra slut med sina fans? Han sågs nyligen hångla med nya flirten Jasmine Villegas och i en färsk intervju förklarar han att han inte längre litar på att fansens kärlek är äkta.

— Det är inte äkta kärlek. Man kan alltid säga att det är det, men det är inte sant. De vet inte vem jag är, säger Justin till Daily Mail.

Allting har gått väldigt fort för 16-åringen. På bara ett par år har sångaren blivit en världskändis och fram tills nyligen såg han ut att njuta av varje sekund, men så kom rapporterna om att han hade kollapsat av utmattning och tvingats ställa in en konsert i New York som resultat.

Själv säger Justin att han ser både positivt och negativt på sitt liv.

— Det går upp och ner. Mamma är väldigt stolt. Pappa saknar mig, vi hinner inte träffas särskilt ofta. Men man måste följa sina drömmar. När jag var yngre så hade min mamma sitt jobb och hon kunde inte vara med mig. Jag hatade hennes jobb, men vi behövde pengar.

”Baby”-sångaren medger också att han känner sig ensam när han är ute på turné.

— Ja, jag känner mig ensam. Jag vill hänga med mina vänner, men jag måste ha säkerhetsvakter med mig. Jag ska i alla fall ta med mig min hund på turnén om ett par veckor.


Justin gillar snabbmat..

Justin älskar snabbmat, ändå så är han så smal och tränad......

Justin när han uppträdde på American idol i maj;


Läsvärd fakta om justin:


- Justin bär på solglasögon för att kunna kolla på tjejer
- Justin sagt "i love hanging out with my baby sister, Jazmyn. She always puts a smile on my face"
- Justin vill ha en flickvän så han kan fira högtider med henn som Jul och Alla Hjär...tans dag
- Justin har 6 pack
- Justins lilla syster brukar chatta med honom via kamera och brukar säga "I love you Bieber"
- Justin sagt "I want girls to hear my music and play it again,because it made their hearts feel good."
- Justin alltid säger "you know if you do this wrong millions of girls will hate you" innan han klipper sig
- Justin brukar kolla på Dora och SvampBob med Jazmyn
- Justin tycker att alla beliebers är fina
- Justin sagt att han aldrig kommer att såra en tjej efter att han sett vad hans mamma har gått igenom
- Justin alltid blir erbjuden gratiskläder när han shoppar
- Justin älskar när tjejer skrattar åt hans skämt
- Justin hatar när människor kallar honom för bög
- Justin tycker om att åka på en skateboard när han väntar på sitt flyg

Justin bieber i blue water comics: tjuvtitt




Han är till och med snygg när han är tecknad..

Justin i sängen?


Justin Bieber kommer att lansera en signatur linje av lakan och handdukar genom det kanadensiska företaget Lady Sandra Hem Fashions. Räkna med att se Justins ansikte på produkter och förmodligen en hel del lila eftersom det är hans favoritfärg.

Lady Sandras art director Maria De Stefano berättar Home Textiles idag: "Vi har skapat olika utseende baserat på dessa bilder, vi har "rock stjärnan "Justin, den "avspända" Justin, och "drömmande"Justin-alla medan han samtidigt har hans image trogen till sina fans. "

Biebers lakan och handdukar är inte på marknaden ännu. Så håll åt, jag kommer att ge er uppdateringar!


sexy.



måste säga att jag gillar början starkt ! ;)

Justins hotness, the way he is ;)


Jag gillar den här videon, vet inte riktigt varför men.. mums.

Justin & Christian chillar med redbull


haha verkligen sevärda.. skön personlighet!



Första videon: Justin förnedrar sig själv.. eller nej kanske inte.. han snyggar till sig själv? haha.
Andra videon: Justin kallar henne het och får en puss :)

Sött !




För er som har twitter;

Här har ni två bakrunder som ni får använda på er twitter om ni vill.. gjorda av @campmileyray :)


U smile videon..

Justin har sagt att den har premiär 30 september, så det är bara att hålla ut till dess!
Och glöm inte att den är tillägnad åt oss, hans fans. :)

Jasmine pratar om justin


Jasmine Villegas, som ryktats vara Justin Bieber's flickvän till och från i en längre period, har nu talat ut om hennes relation med Bieber: ''Han bahandlar mig som vilken person som helst.''

Nu vill Villegas visa att trots att hon är romantiskt kopplad till JB, att han fortfarande behandlar henne som "en av hans fans."

Hon berättar för Bop tidningen: "Det finns inte mycket som jag skulle veta att folk inte vet. Justin är bara 100 procent real med sina fans och hans vänner och han ger alla sin fulla personlighet."

Hon tillade: "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, "Jag är Justin. Här är jag."

CSI avsnittet.

Jag kollade nyss på CSI, där justin var med och herregud säger jag bara. ♥

försökte lägga in den på bloggen men det funkar inte men om du vill kolla så trycker du HÄR. :)

det är då hela avsnittet. :)

Inget bra skådespeleri?



''tonårings stjärnan Justin Bieber gjorde sin skådespelardebut på CSI igår kväll.
Även den roll som Bieber var definitivt dramatiskt det kan säkert påstå att han inte gjorde rättvisa åt rollen. Det kan dock inte glömma bort att Bieber är sångerska och inte en skådespelare. Och grabben vet hur man gör sitt jobb, som sjunger, väl.

Bieber spelade rollen som Jason McCann och hans äldre bror Alex är huvudmisstänkt i ett bombattentat fall. Men Jason själv är inte oskyldig och han tydligen hade en del att spela i explosioner. Han är en del av en radikal politisk grupp och att han faktiskt köpt leksak plan som användes under bombexplosion. Nu är frågan om Jason är en oskyldig åskådare eller är han en aktiv deltagare i den dödliga skändlig planer?

Den frågan besvaras när en ond möter Jason ses i slutscenen av episoden. Var dock Biebers försök att göra en ond ansikte övertygande inte alls. Men för sin kredit han inte gosig och söt i sin roll som Jason.
Han försöker få ut ilska och förakt, men tyvärr utförandet inte var top notch.''

Själv tror jag inte på att han va så dålig .. ?

Sydafrika.









detta va då när justin var framme i sydafrika, där han är på semester. :)

En video från flygplatsen

Ibland tycker jag faktiskt synd om honom, även fast han är så lyckligt lottad.

Han kan inte gå någonstans utan att bli osedd..

South Africa.. vad gulligt gjort justin!


Ja det är sant!
Sweet-sexton Justin Bieber landade på OR Tambo i morse klockan 9.20 och värmen var där för att välkomna den tonåringa superstjärnan.

Klädd vardagligen och döljde en kalufs av hår under en mössa, var Justin så lågmärkt så han nästan passerade sig omärkt genom flygplatsen ...

Vi väntade honom att vara omgiven av en hel bunt med livvakter, men den kanadensiska pop hjälten åtföljdes av endast en liten krets av vänner - inga andra tonåringar ändå ... Dåliga nyheter för fans är att han inte kommer att uppträda - detta är en ren semester.

värmen talade enbart till Justin's granne på planet, en amerikansk turist, som beskrev honom som en "mycket vänlig, pratsam grabb". Delfino Martinez, en 47-årig sjuksköterska från Kalifornien, hade ingen aning om vem som är hans berömda, pratsam granne var tills Justin småningom berättade!

"Resten av hans parti var tillbaka i ekonomin, på grund av vissa förväxlingar, och mitt i natten, gick Justin upp för att låta sin chef sova i sin stol i cirka tre timmar. Han gick tillbaka till chefens säte i ekonomi och satt där för den tiden, säger Martinez. Ååhhhh, vilken sötnos!

Ha en bra semester, Justin!

nya bilder.

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild

Detta va då när justin va på flygplatsen i N.Y. :)

Justin rapporterar om att dem dejtar

Fram och tillbaka.. är det officiellt nu?

London, Sep 22 – Canadian pop star Justin Bieber has sparked reports that he is dating singer Jasmine Villegas after they were snapped cuddling in the back seat of a car.

London, Sep 22 - kanadensiska popstjärnan Justin Bieber har utlöst rapporter om att han dejtar sångerskan Jasmine Villegas efter att de kysstes i baksätet av en bil.

Jasmine får dåliga nyheter.

TJEJER, NI KAN PUSTA UT. Justin och Jasmine dejtar inte !

''Jasmine Villegas har nyligen fått några dåliga nyheter från Justin Bieber, åtminstone, om hon hoppades att ha en relation med pop sensation. Nyligen har rykten om en Jasmine Villegas och Justin Bieber relation flugit runt i media och Internet eftersom paret sågs kyssas - men i dag lär vi oss att Justin Bieber inte kommer att begränsa sig till en tjej eftersom hans liv i omkörningsfilen kommer inte att tillåta det.

Justin sa senare: "flickvänner är typen av problem i den här åldern. Tjejer är roliga att hänga med men vi är ständigt på resande fot och en tjej kommer inte riktigt träningspass.."


tack till pauline för länken ! :)

bildbevis.

just nu är det mycke snacka om Justin & Jasmine, om ni inte tror det så varsegod och ta en titt. :)
(hoppas inga beliebers blir sura för att jag lägger ut det här, för det är ju bara sanningen)















oj då justin, du är busted.

Justin tillsammans med Jasmine?




''Saker tyder på att Justin inte klarade sig utan flickvän ...

Är det ljudet av massor av krossade hjärtan vi hör? Tjejfavoriten Justin har hittat kärleken.

16-åringen har sett när han kysste i samma ålder sångaren Jasmine Villegas i baksätet på en bil i Venedig i Los Angeles, rapporterar TMZ.

Den unga brunette fungerar som obligationer för Justin under sin nuvarande turné, och deltar också i videon till hitlåten "Baby".

Det har tidigare cirkulerat kärlek rykten om Justin och Jasmine, men då de hävdade att de var "mycket goda vänner."

Nyheten kommer bara kysste en vecka efter Justin gjorde ett bra initiativ för att MTV och sa att han definitivt är singel och att han anser att "flickor innebär problemet" med pojkar i sin ålder.''

- msnno.starlounge.com

hmh va tror ni? någonting pågång mellan dom? själv tror jag det eftersom att hon ska vara med på turnén och ta jessicas låt me justin .. stackars jessica. :/

Justin kysste Jasmine?

''Tonårs stjärnan Justin Bieber har setts kyssa hans 16-åriga motspelerska från sin "baby" musikvideo.

Justin Bieber har setts kyssa sin motspelerska från sin "baby" musikvideo.

Den 16-åriga popstjärnan sågs låsning läppar med Jasmine Villegas, som också är 16, på baksidan av en Honda bil i Venice, Kalifornien, av en kanadensisk turist.

Det tros Justin och Jasmine har sällskapat i några månader fastän de tidigare ha insisterat de är "bara cool vänner".

Jasmine är för närvarande turnerar med "Somebody to Love" sångaren i hela Nordamerika.

Nyheten om Justin uppenbara förhållande är säker på att störa hans miljontals kvinnliga fans och betyder att han inte längre är fri att utöva sin kändis krossar.

Den tonåringens musik sensation har tidigare erkänt att han är förälskad med Katy Perry, Kim Kardashian och Cheryl Cole.

Han sade: "Cheryl och Katy är två av de hetaste tjejerna i världen - och så normala och roligt med den.

"Om jag var en några år äldre de är den typ av flickor jag vill hittills jag vill ha en yngre version av Cheryl och Katy -.. En blandning av de två skulle vara varmt"

På tal om Kim - som han nyligen gjorde en fotosession med på Bahamas - han sade: "Jag tycker att hon är söt och, nej, hon är inte för gammal för mig.."

-
contactmusic.com

GÅ OCH RÖSTA.


Justin är nominerad till 3 stycken EMA, och vi vill väl att han ska vinna? klicka dej in här och rösta.♥


Okey..

Justin är lika söt som alltid, men miley.. jag tror du glömde kläderna hemma.. och du är på scen.. inte på ditt rum med din pojkvän..

Justin berättar om sin mamma

Justin Bieber tjänade tillräckligt med pengar för att ta sin mamma på semester.

Den 16-åriga sång sensationen - vars föräldrar skilde sig när han var väldigt liten - erkänner att han hade en svår uppväxt, men var fast besluten att använda sina musikaliska talanger för att behandla sin mamma Pattie Mallette bra, han sjöng på gatorna tills han tog upp tillräckligt med pengar att ta henne bort.

Han sade: "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng Efter ett tag fick jag så många tips som jag kunde betala för den första semester för min mamma och mig. Vi åkte till Florida..."

Den "Baby" Hitmaker insisterar att Pattie är den viktigaste personen i hans liv och han skulle hata att någonsin svika henne.

Han tillade att TOTP tidningen. "Min mamma och jag har en riktigt bra förhållande eftersom vi tillsammans gjort det från trasor till rikedom. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått detta, mycket hon gjort har haft en hel del uppoffringar för att göra min dröm om en musik karriär möjligt.

"Hon hade ett fruktansvärt jobb - hon även arbetat som städerska.''

"Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne Hon är den bästa mamman i världen Hon reser med mig varje dag. Jag är med henne 24 / 7."

Om justins film;


"Det är en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta underdog historien om var han kom ifrån,"
det "Step Up 3D" regissörens förklaring.
"Eftersom det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad ett företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än . Det är en ganska cool story för vår tid. "

Chu sade att hans mål är att göra filmen en blandning av konsert / biopic / dokumentär. "Det kommer inte att bli agerat ur scener och jag kan inte tala om resten. Det är inte en typisk konsert film och det är kommer inte att bli en biopic ... men det handlar om hans liv. Jag tycker det är mer av en dokumentär. Vi kommer att lista ut det när vi går'', sade han. När det gäller hur mycket av det kommer att vara i 3-D, sade han, "Du måste se det. Vi räkna ut det nu."

Justin Bieber har mycket på sin tallrik. Förutom filmen arbetar han på sin nya video till "U Smile", hans memoarer träffar bokhandlar i oktober, han kommer finnas på "CSI" nästa vecka och det sägs också att han ska vara involverad med Will Smiths kommande topphemliga film.

50cent attackerar Justin och hans beliebers

50cent har gjort attacker på twitter, här är några av dem:


You guys are really hurting my feeling can you kill your self to make me feel better. Lol

You see that these be the same kids shooting they school up little bad ass kids. Should be in bed already. Lol


I'm a kill you little niggas I'm catch you one by one. Lol

I be cursing on here yal go back to the kid section. I know you love justin he's cool but find something else to do. Lol

You fucking wit the wrong one I don't give a fuck I will ride on you little niggas like you grown Now get yo ass back over to justin page

I'm a take my belt off and beat one of you little motherfuckers were your mama and daddy at anyway bad ass kids

Man I'm learning all this freaky shit on twitterI want all you justin beaver loving ass kids off this motherfucker right now lol

och listan forsätter.. kolla in 50cents twitter som är @50cent om ni vill läsa mer vad han har skrivit.

"I don't have anything against justin beiber he's a baby"


han konstaterade också i ett av inläggen att det var justin "beaver".

Tror den där människan måste visa respekt och växa upp..

"Justin kan växa upp, men du kan inte skaffa ett nytt ansikte" har arga beliebers skrivit.

Den här har också fått många RTs
"50cent on the ground 50cent on the ground, lookin' like a fool when 5million beliebers put him down"

Bild från när justin tatuerade sig


Justin möter Greyson.


Vill ha Lil' Wayne på sitt album.




''Justin Bieber redo för Rappare

Justin Bieber har redan anmält sig rapparen Drake, men vill också Lil 'Wayne för att visas på hans andra album.

Justin Bieber vill Lil 'Wayne för att visas på hans andra album.

Den kanadensiska Baby 'sångeren planerar att samarbeta med fler rappare på sitt andra album - som han hoppas kunna släppa nästa år - och har redan bekräftat Drake, men hoppas också att fastställa ett spår med Wayne.

Justin berättade MTV: "Albumet kommer troligen att komma ut mot slutet av nästa år.

"Drake kommer bli på detta album. Jag är inte säker på vem annars, men jag ska fråga honom om han kan få Lil 'Wayne där."

Lil 'Wayne är en av de största rap stjärnorna i USA, men nu avtjänar fängelse i New York efter en pistol hittades på hans turnébuss.

Tonårings känsla Justin, 16 - som för närvarande turnerar i USA - sade också att han inte har fått tid för flickvänner, eftersom han alltid flyttar från en stad till en annan.

Han sade: "Jag menar, väninnor är problem i denna ålder Flickor är roliga att hänga med men i likhet med, vi är ständigt på resande fot och en tjej kommer inte riktigt fungerar man inte riktigt kan ha en tjej jag inte... T har verkligen någon krossar för tillfället. "

-
contactmusic.com

få en kändisvän?



hmh .. bara i 90 dagar? dåligt .. :o

Lite om justin :)

♥ Justin har ramlat med sin segway flera gånger?
♥ Justin är svag för tjejer/fan som säger ''aww'' och ''peace out''?
♥ Justin kommer spela piano på U Smile videon?
♥ Yazmin (som ska följa med Justin på turnén) ska ta med sin mamma också?
♥ Han... har en hund som heter Sam, men han kallar den Sammy?
♥ Hans tur/favoritnummer är 6?
♥ C.S.I avsnittet med Justin visar 8/11 kl. 21:00 på kanal 5?
♥ Det ryktas om att Jaden Smith ska vara med i U Smile vidoen?

taget av facebook gruppen ' vi vill också att justin bieber ska komma till sverige! '

Miley Cyrus kan inte sluta prata om Justin Bieber


Miley Cyrus syster Noah Cyrus twittrade något om att Miley inte kunde sluta prata om Justin Bieber. Såhär skrev hon exakt:" omg miley can't stop talking about justin bieber -_- "
Tror ni att Miley gillar justin, fått sig en dos bieberfever eller är det helt enkelt bara meningen att vi ska misstolka detta på något sett? Kanske har dem bara arbetsplaner ihop?

ny interjuv.



Justin och Jazzy.



åh va gulligt ! :]

Justin ska vara med i en långfilm!


Justin kommer att spela i Will Smiths nya film. Justin träffade Will Smith vid inspelning "Never Say Never" och uttryckte sitt intresse av skådespeleri.

Och efter fotograferingen av ett framträdande på CSI: Crime Scene Investigation, har han ett topphemligt utvecklingsavtal med producent-och stjärnan Will Smith.

Justin's manager, Scooter Braun bekräftade att Justin kommer arbeta med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook. Scooter berättade till den amerikanska tidskriften Teen Vogue, filmen är "ett fiktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Justin's) liv", rapporterar Daily Star.

Det förväntas starta produktionen nästa vår eller sommaren 2011.

- Aceshowbiz.com

Justin visar mage och rumpa





Eftersnack efter VMA's hos Ellen


Justin på E news!


Justin kommer in ungefär 0:30 och de nämner också hans längd 5.5 vilket är ungefär 168cm! :)

Justins mamma la märke till sverige


Vi får hoppas att hon tar med sig sin son till sverige snart!

Mariah Carey's make bär justin bieber peruk


Mariah Careys make Nick Cannon har varit klädd i en Justin Bieber peruk efter att ha förlorat ett vad med sin radio kollega.
Programledaren och musikern gjorde vad med sin DJ kollega, Nikki Hesse, om vem som skulle vinna Best New Artist på gårdagens MTV Video Music Awards. Cannon förlorade och nu bär han peruk, en keps och skinny jeans för en vecka i ett försök att se ut som tonåring pop sensation. Cannon, 29,har postat ett foto av sig själv på sin blogg i full Bieber läge. Den 16-åriga sångerskan vann Best New Artist tilldelning vid gårdagens show ....

- haha lite roligt faktiskt.

Justin bodde i slum-området


Justin Bieber bodde tidigare i ett slumområde, "liten, shabby lägenhet" efter hans föräldrar skiljt sig.
Justin har öppnat upp om hans trasor till rikedomar som gjorde honom till en av dagens största stjärnor. Och den 16-åriga Baby sångaren sa att det var en tuff tid när hans föräldrar separerade. Han berättade till Top of the Pops tidningen: "Mina föräldrar separerade när jag var riktigt ung jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar." Efter mina föräldrar separerat, mamma och jag bodde i en liten, sliten lägenhet men trots vår ekonomiska situation var vi alltid ett bra team. "Den kanadensiska sångaren sa också:" Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, men när jag ser tillbaka, Det är som att "jag är så välsignad. '" Nuförtiden går Bieber från klarhet till klarhet med hundratals spelningar och hans roll i tv-serien CSI

Justin försöker hålla sig singel


Tonårs popstjärnan Justin Bieber försöker hålla sig  singel.
Den 16-åriga sångaren har visat att han inte ser någon just nu, och få en flickvän är inte hans högsta prioritet. Bieber berättade till People.com: "Jag är singel. jag kollar, men jag  försöker stanna singel." när han vill ha ett förhållande vet Bieber vilken typ av tjej han söker. Han sade: "ideal tjejen är någon som är rolig och kan få mig att skratta. Och någon som har fina ögon och ett vackert leende." Men han tillade: "Min mamma försökte hålla mig från dejtandet men den typen av fungerade inte "

Om du hatar Caitlin, kolla inte.

Jag kollade runt på twitter och hittade en intressant länk, det handlade om Justin och Caitlin. Själv gillar jag inte Caitlin så mycke men det va ganska kul å läsa. :)

sidan hittar ni här !

Justin - VMA 2010

Bieber utförde sina två stora hits "Baby" och "Somebody to Love" och gjorde ett fantastiskt solo trumma prestanda. fansen (alla flickor naturligtvis) blev som galna! Den unga killen är definitivt begåvad.

Var det bara jag som diggade hans outfit stenhårt?

Justin bieber ser upp till Michelle Obama


Justin tycker att Michelle ser glamourös ut men ändå rätt så normal utan att vara plastig. Han respektar allt hon står för och han är ett fan av henne. Hon jobbar mycket för välgörenhet och hon är stark i sig själv och en bra och stabil mamma. Justin har en stor poster av henne i hans sovrum. Han ser verkligen upp till henne.

Justin bieber på Audition för VMA's.. hmm..?


Justins strålande uppträdande på VMA


Jag gillar början när han kommer från bilen!

Lite om Justin:


♥ Justin tycker inte om när tjejer röker

♥ Justins gillar vitamin vatten och juice

♥ Justin vill gifta sig på alla-hjärtans-dag

♥ Justin kommer vara med på MVA's på tv ikväll

♥ Han flyttade till USA från Canada när han var 14

♥ Justin gillar inte när tjejer låsats vara nån dem inte är

Justin säger åt fansen att smyga in på hans konsert


Whoa, vi slår vad om att Justins konsertarrangörer inte kommer bli glada över det här! 1sep sa Justin i princip till sina fans att de inte behövde biljetter föra att komma och se hans show i New York! Han har precis blivit frisk efter en tids sjukdom och han höll en stor show i NYC igår kväll för att fira och spela in scener för sin nya 3D film. Justin var så taggad att han ville ha alla sina fans runtom honom på gatorna. Kunde han inte förutspå hur många hundratusentals skrikande tonåringar som skulle dyka upp!? New Yorks gator var självklart fullständigt smockfulla med fans 1 september!

Länk till svenska msn - Justin, tjejälskaren


http://video.se.msn.com/watch/video/justin-bieber-tander-pa-dialekter/apuc12ru

sevärdt !





båda klippen är otroligt bra gjort ! (y)

Justin Bieber har inget emot uppmärksamheten, Duh.

''Justin Bieber sågs i ett mycket gott humör timmar efter rykten (beviljat, överdrivna rykten) cirkulerat om hans flirt fest med 22-årige Maxim modellen Chanel Dudley.

Även om 16-åringen har haft en hektisk tabloid vecka, vad med sin blonda Twitter "kompis" och sedan en vatten ballong-kasta incident var Justin enda stort leende när han lämnade London Hotel i West Hollywood nyligen.

Den Biebs drabbade tydligen upp Levi's pre-VMA lounge och sågs som helt paparazzi-vänlig som hans besättning gasade upp på en närliggande station på La Cienega.

Ett ögonvittne vid bensinstationen berättar Justin vinkade och log till väntar Paps medan han satt i bilen. Natch gjorde Justin vad någon tonåring skulle göra-sms vildsint, med sina skuggor på "kurs, samtidigt vissla till Beyoncés Halo, som spelade i bilen. Barn i dessa dagar, så multitaskers!

Undrar om han var textilen sa blondinen? Osäkra överväger J.B. är en mini-spelare!

En annan spelare i Hollywood, Johnny Knoxville, upptäcktes att mucho tam. Det Jackass stjärnan sågs vid LA premiären av Palladium Boots "senaste dokumentär Exploration, Detroit Bor vilka funktioner den Jackass stjärnan. Vi berättade han såg "yummy i en bad-boy sätt" per vanligt.

Under tiden över i New York City som nyligen anställda Ali Fedotowsky och hennes fästman, Roberto Martinez, som sågs över skådeplatsen för en av deras första en-på-ett informationsblad om Bachelorette samtidigt såg The Lion King på Minskoff Theater.

"Roberto och Ali anslöt sig båda sina familjer för att ta i showen," en källa berättar E! Nyheter.
"Efter föreställningen, gick de gjutna backstage och var alla leenden när de fick den specialanpassade Playbill där de fick stjärna fakturering."

-
uk.eonline.com

Justin sjunger Happy Birthday.



gud så sött ! :)

Sneek Peek


Galna & Roliga stunder med Justin


Killen som interljuvar - just.. wear condoms
Justin - okey..

Hard Metal Cover på One Time


I mina öron låter det hemskt, orginalet är mycket bättre.. och bilden? moget..

Behind-the-shoots photo shooten med Kim.



haha Kim på slutet - "sorry biebs"

$3,000 Shopping Spree.



''Enligt rapporter tillbringade Justin Bieber nyligen $ 3.000 under en shoppingrunda i New York City! Justin tillbringade pengar på sig själv, eftersom de nödvändiga muntras upp efter att han tvingades avbryta sin konsert den 29 augusti på grund av sjukdom - besvikelse! Vi hoppas Justin fick några enorma nya kläder och föremål för så mycket pengar - han förtjänar det med hur hårt han har arbetat för hans fans!''

-
disneydreaming.com

Kille sjunger 'Baby' i idol.



kommer inte riktigt ihåg när det var men haha, trodde aldrig en kille sjunga en låt av justin i idol. :)

Justin tuppade av.



''Justin Bieber har blivit superstjärna på rekordkort tid och nu börjar han på allvar känna av trycket som det innebär att vara världsberömd artist.

Den 29 augusti var han så utmattad att han kollapsade och tvingades ställa in en föreställning i New York som han skulle haft samma kväll.

— Justin kunde inte fortsätta, han föll ihop i sängen, berättar en källa för National Enquirer.

— Jag tror att han var psykiskt och mentalt utsliten. Han kollapsade. Han blev yr i huvudet och tuppade av. Killen lider av allvarlig utmattning, fortsätter källan.

En vecka efter det ursprungliga konsertdatumet var Justin frisk nog att ge den show som publiken hade betalat för, men källan hävdar att flickfavoriten behöver en lång paus för att kunna återhämta sig.

— Justin försöker visa sig tapper framför kamerorna, men han är fortfarande svag och läkarna insisterar på att han borde vila mer. Om han inte lyssnar så riskerar han att bryta ihop, säger källan.

Den unge artisten känner dock ett ansvar för alla runt omkring honom och vill inte svika någon.

— Han vill inte göra sin mamma besviken, inte heller sin manager eller fansen.''

- se.starlounge.com


Bieber rocks downtown L.A. as he preps for VMAs.



''LOS ANGELES - Besökare till Staples Center och angränsande LA Live torget bjöds på en oanmäld gratis konsert fredag när Justin Bieber tog till en utomhusscen för att repetera sin prestation inför söndagens MTV Video Music Awards.

En skara långsamt samlats som tonåring sensation och hans team av dansare och musiker repeterat i ca två timmar fredag eftermiddag. MTV företrädare sade att de inte hade meddelat Bieber för utomhusbruk repetitionen för att undvika att dra svärmar av fans som har trångt det 16-åriga popstjärnas offentliga framträdanden runt om i världen.

Iklädd en röd Varsity jacka med en glittrig "B" på framsidan, praktiserade Bieber sin ankomst till utomhusscen i en körsbärsröd 1957 Cheva Bel Air, jagad av ett gäng (prefabricerade) flickor. Sedan backas upp av en grupp dansare och musiker, moonwalked Bieber och gjorde ett hjärta med händerna när han bältade ut hans hit "Baby."

Förbipasserande utövas kameratelefoner bakom barrikader och tonåriga beundrare utbröt i gäll skriker när som helst Bieber var inom hörhåll. Han log mot dem och blixtrade en fred tecken med fingrarna.

Även knappt större än den truppen pytteformat hip-hop dansare (ålder 9 till 13) som gick med honom på scenen, agerade Bieber som ett proffs.

"Vad är det för fel med mina trummor? Precis, jag hör ingenting och det bör vara högt, sade han efter att utöva ett trumsolo. "Detta måste, typ, en episk stund. Det är slut på låten."

Senare klagade han att "sången är för högt i mitt öra och jag kan inte höra spåret."

Och när hans trådlös mikrofon pack föll till golvet, samlade han i förbigående upp batterierna och sätta förpackningen i fickan utan att missa en enda lyrisk.

Bieber är satt att utföra på samma scen söndag strax utanför Nokia Theatre, där Video Music Awards kommer att presenteras. Andra artister inkluderar Drake, Kanye West och Eminem.''

VMA 2010: Rehearsals - bilder.















ååh jag älskar den röda jackan ! :')

What happends in bieber world?

''LOS ANGELES - Justin Bieber, omgiven av sina band och dansare, gick nästan obemärkt förbi under sin säkerhet, tunga och entusiastisk VMA repetition fredag eftermiddag (september 10), men de fans som gjorde plats honom ropade ivrigt på överraskning prestanda.

Bära vägfarande och en röd-vit Varsity jacka (som han varvades med en svart skinnjacka) över svart skjorta och byxor, tog Bieber på scenen och förhandsgranskas debuten VMA prestanda. Den setup bestod av endast två runda steg. Bieber, som är upp för Best New Artist på söndagens VMAs, rann genom hans uppsättning, som innehåller en blandning av hans största låtar.

Att mycket lite fanfar från åskådare som inte ens inser tonåring stjärna var att sätta på en show i fullt dagsljus, sade han till minglers i mellan låtarna, "Vad är det, alla? Jag älskar dig! Ska jag börja?"

Han ville inte missa ett beat under genomgång, även om en del av hans mikrofon föll på scenen. Hans ingång och utgång kommer att lämna sin glada fans som ser från sina soffor, eftersom pop känsla är ute efter att bevisa att de icke-Beliebers att han inte kommer någonstans något snart.

Vi träffade Bieber kompis Selena Gomez på torsdag, och hon sade hennes kolleger tonåring superstar är en shoo-in för Best New Artist. "Jag tycker att han förtjänar det!" berättade hon för MTV News i LA, inte långt från Nokia Theatre där showen är som att äga rum. "Jag tror att han verkligen arbetat hårt. Jag tror att han arbetar hårdare än en massa människor jag känner, så han förtjänar det."

- mtv.com

justin blev nästan tagen för att ha kastat vattenballong på 2 poliser


Det var närvarande poliser vid konserten i maryland och innan giget hade justin ett vattenballongs krig och av misstag råkade justin kasta vattenballonger på 2 poliser. Justin skyndade sig iväg till sin vagn så poliserna inte kunde ta honom. Justins vakter stoppade poliserna och bad dem att inte ta ut några avgifter. En talesman för den lokala polisen sa att det var väldigt olämpligt men att dem kommer se över händelsen för denna gång.

Usher tror det var gud som förde justin till honom


Usher tror att det var gud som förde Justin till honom för han visste att han skulle vara den rätta mentorn för den unga stjärnan. "Jag känner mig som om Gud specifikt placerade (Bieber) framför mig, på grund av hur jag började," Usher sa han till USA Today. Sångaren säger att han kan hjälpa Justin eftersom han själv upplevde livet som en stor tonåring stjärna. Han berömde också Justin otroliga musikaliska talang genom att hävda att han har mer att erbjuda än  som redan har hörts. "Jag förstod det svåra i att försöka hitta sig själv i denna bransch i den åldern, och jag ville att han skulle ha en omedelbar, organisk koppling till sina fans. Och han har gjort det. Han har just dessa naturprodukter - och några som du inte även sett ännu" forsade Usher.
Usher och Justin är inte bara nära i ett affärssinne, är de också goda vänner och Usher säger att han talar till stjärnan hela dagen via Twitter och på telefonen. Han jämförde tonårs stjärnan till den brittiska popgruppen The Beatles, som var avgudad av tjejer över hela världen redan på 60-talet.
"Jag kallar honom den enda Beatles" skrattade Usher.

Behind the Scenes.



Launch Of Xbox 360's "Halo: Reach"


stackare .. kan inte få va i fred nån sekund. :s

Turnélivet på väg att sänka Justin Bieber.



LOS ANGELES. Popstjärnelivet är på väg att knäcka 16-årige Justin Bieber. Sångaren uppges vara totalt utmattad.
- Han är på gränsen till ett nervöst sammanbrott, säger en källa.

Youtube-succén Justin Bieber har tagit världen med storm. Sångarens karriär har under bara de senaste två åren gått från noll till hundra. Utöver ständigt turnerande och en kommande självbiografi, filmar han just nu en dokumentär om sitt liv. Och ett eventuellt Sverigebesök kan bli aktuellt i vinter.
Men nu uppges stjärnan vara slutarbetad.
- Hans rådgivare tvingar honom att arbeta oavbrutet och stressen är enorm, säger en källa till tidningen National Enquirer, och fortsätter:
- Han har förlorat vikt och vid ett tillfälle kollapsade stackaren av utmattning. Om han inte passar sig kommer framgången att krossa honom.

Tvingades ställa in

Turnén, som pågått sedan juni, fortsätter ända till december. Trots att Bieber var tvungen att ställa in en konsert i Syracuse den 29 augusti - på grund av utmattning. Två dagar senare spelade han på Madison Square Garden i New York, men twittrade till sina fans innan konserten: "Läkaren säger att vi inte mår 100 procent, men vi är ändå redo att rocka!"
Hans skilda föräldrars osämja uppges också bidra till den unge stjärnans sammanbrott.
- Han dras i för många olika riktningar. Han tjänar massor av pengar just nu, men det tär på hans hälsa.

- expressen.se

Nya bilder på Justin.











flera bilder hittar du här. :)

Justin's facebook.



Twitvid.



så vuxen han ser ut. ;o

bahaha.



Detta är då fejk men ändå så kul. (a)

Ny Potoshoot.









klicka in er här för att se alla bilder ! :)

förlåt för sent svar.



svar : jag har tyvärr inte hittat hela låten men du kan ju leta å se om du hittar den? :))

Justin vill att fansen ska prata, inte skrika.

''Justin Bieber har aviserat sin sjukt mycket fans att sluta skrika åt honom och prata med honom istället ... bara inte när han äter!

Den 16-årig, uppenbarade för Teen Vogue att han menar "nej tjejerna är nervösa" och att hans fans inte ska vara rädd för att närma sig honom för en chin-vifta.

Bieber hävdade: "Bara prata med mig. Fråga mig hur jag mår. Presentera dig istället för att skrika," Justin! Justin! Justin! Kan jag få en bild? "

Och inte kommer fram till mig medan jag äter. Hur skulle du vilja att jag kom in i ditt hus och började ta bilder av dig när du ätit? Jag hatar det. "

Den Eenie Meenie sångerskan tillade också att han tycker att han "inte kan komma bort från sig själv" på grund av hans nyfunna berömmelse.

Justin, som nyligen fick Jaden Smith i en danstävling bekände: "Det är fortfarande fantastiskt att se människor bära mina skjortor, men jag känner att jag inte kan komma undan från mig själv,"

Han förklarade: "Liksom, jag går till Walmart och jag vill bara hämta lite boxare och strumpor, men det finns affischer på mig överallt. Eller min låt kommer på radion, och det är liksom," Aah! '. "

- mtv.co.uk

Verkar som om någon börjar bli trött på alla skrikandes tjejer? dock förstår jag honom.


Justin twittrar.



de bästa är ju att han inte ens vill gå fram till honom. XD

''I want to be on TV''



Detta va då på MSG showen, när han sjöng 'Stuck In The Moment''. Slutet är ju gulligast ! ett ord : ADORABLE !

wow.



Måste säga att detta va otroligt bra gjort ! (y

Kommer ni ihåg?

Det gick ju rykten om att Kanye West, Justin Bieber och Raekwon skulle göra en låt. Det har kommit ut en version men jag vet inte om det är den ?
Men här har ni den :



Va tyckte ni?
Tyckte faktiskt den va lite bra fast orginalet är bättre. :)

Varför?



tjejen som pratar har så rätt !

Miley eller Jessica?



ft.



Vem tyckte ni gjorde låten bäst, Miley eller Jessica?
Själv tycker jag Jessica, eftersom som att hon gjorde den först med Justin. Dessutom passar hennes röst mycke bättre i den låten ön va Mileys gör.

Justin spelar.



så underbart duktig ! :)



Christian twittrar.

igår så twittrade Christian denna bild ! :)




gullig bild ! :) detta va då i NYC, på efter festen. :)

proactiv.



detta är då när justin spelade in sin reklam till proactiv. :)

Justin följer sin tjej backstage


Justin brukar vanligtvis inte följa sin OLLG backstage.. kanske gillade han den här tjejen?

Rösta !



hjälp honom att vinna för bästa nya artist ! :)
gå in här eller klicka på bilden för att komma dit ! :)

Teach Me How to Dougie.



Detta va då när han hade soundcheck i NY, alltså soundchecket till den stora showen på MSG. :)

''no tip?''



Haha, naw va sött ! :')

Justin och shaqs dance battle


Jag kollade på det här om & om igen, haha shaq bär upp justin på armen i början och springer runt med han, haha. sen när justin börja dansa.. wow, jag visste inte att han kunde dansa så bra. grrr.

ber om ursäkt.

för ingen upptadering men va kan man säga? sanna är sjuk och kathrine har skolan att tänka på .. men så snart saker blir bättre så kommer det bli en bra upptadering ! :)

RSS 2.0