Bieber rocks downtown L.A. as he preps for VMAs.



''LOS ANGELES - Besökare till Staples Center och angränsande LA Live torget bjöds på en oanmäld gratis konsert fredag när Justin Bieber tog till en utomhusscen för att repetera sin prestation inför söndagens MTV Video Music Awards.

En skara långsamt samlats som tonåring sensation och hans team av dansare och musiker repeterat i ca två timmar fredag eftermiddag. MTV företrädare sade att de inte hade meddelat Bieber för utomhusbruk repetitionen för att undvika att dra svärmar av fans som har trångt det 16-åriga popstjärnas offentliga framträdanden runt om i världen.

Iklädd en röd Varsity jacka med en glittrig "B" på framsidan, praktiserade Bieber sin ankomst till utomhusscen i en körsbärsröd 1957 Cheva Bel Air, jagad av ett gäng (prefabricerade) flickor. Sedan backas upp av en grupp dansare och musiker, moonwalked Bieber och gjorde ett hjärta med händerna när han bältade ut hans hit "Baby."

Förbipasserande utövas kameratelefoner bakom barrikader och tonåriga beundrare utbröt i gäll skriker när som helst Bieber var inom hörhåll. Han log mot dem och blixtrade en fred tecken med fingrarna.

Även knappt större än den truppen pytteformat hip-hop dansare (ålder 9 till 13) som gick med honom på scenen, agerade Bieber som ett proffs.

"Vad är det för fel med mina trummor? Precis, jag hör ingenting och det bör vara högt, sade han efter att utöva ett trumsolo. "Detta måste, typ, en episk stund. Det är slut på låten."

Senare klagade han att "sången är för högt i mitt öra och jag kan inte höra spåret."

Och när hans trådlös mikrofon pack föll till golvet, samlade han i förbigående upp batterierna och sätta förpackningen i fickan utan att missa en enda lyrisk.

Bieber är satt att utföra på samma scen söndag strax utanför Nokia Theatre, där Video Music Awards kommer att presenteras. Andra artister inkluderar Drake, Kanye West och Eminem.''

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0