Om justins film;


"Det är en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta underdog historien om var han kom ifrån,"
det "Step Up 3D" regissörens förklaring.
"Eftersom det är en riktigt fascinerande historia och det har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad ett företag försöker göra nu när de använder YouTube och de vet inte ens vad jag ska göra med det än . Det är en ganska cool story för vår tid. "

Chu sade att hans mål är att göra filmen en blandning av konsert / biopic / dokumentär. "Det kommer inte att bli agerat ur scener och jag kan inte tala om resten. Det är inte en typisk konsert film och det är kommer inte att bli en biopic ... men det handlar om hans liv. Jag tycker det är mer av en dokumentär. Vi kommer att lista ut det när vi går'', sade han. När det gäller hur mycket av det kommer att vara i 3-D, sade han, "Du måste se det. Vi räkna ut det nu."

Justin Bieber har mycket på sin tallrik. Förutom filmen arbetar han på sin nya video till "U Smile", hans memoarer träffar bokhandlar i oktober, han kommer finnas på "CSI" nästa vecka och det sägs också att han ska vara involverad med Will Smiths kommande topphemliga film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0