"Vi delar samma syre som justin bieber"


gammal bild på justin & hans pappa
Översatt av google translate:


(Genom Ritesh Agarwal)

Bieber Fever har tagit en vägtull på allas hälsa som alla kvinnor huttrande med svaga pojkar febrighet samtidigt försöker imitera den vågiga hår sångare. Knappt 16, den kanadensiska mike brandisher har bevisat att storleken inte spelar någon roll mest i glitter stan. Han kan fickformat i höjdled, men är utan tvekan lång till växten.

Så det är ingen överraskning att alla konkurrerar om att tjäna pengar på hans popularitet. Tidsfrist Hollywood hävdar att Bieber har ingått ett avtal med filmmakare att låta sitt liv att presenteras på celluloid. Enligt uppgift ska en film vara snurrade runt hans väg från en lite kända gata sångare till ett stadium brännhet. Det skulle vara mer av en handling snarare än en konventionell film, låt oss säga mer i linje med Michael Jacksons "This Is It".

När det gäller surr berörs, filmen träffar gardinerna på februari, 2011.

Samtidigt är hans memoarer redo att slå till bokhyllorna komma oktober mycket till frenetiska glädje för hans tsunamin i förtrollade fans. Boken heter Justin Bieber: Första Steg 2 Forever: My Story.

Utdrag ur memoarer:

Genom 4:30, har himlen börjat ljusna och lamporna på scenen testas och man kan höra vad låter som en trumma. Vid fem-tiden, publiken inches framåt mot Plaza. Hårborstar fram ur ryggsäckarna. Makeup tillämpas.

"Jag kan gå ut, säger Becca, fläktade hennes fräkniga ansikte med händerna," och jag är inte ens i närheten av honom. "

"Du vet vad jag tycker om?" En flicka bredvid henne frågar med stora ögon. "Vi delar samma syre som Justin Bieber."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0