Scott Mills säger förlåt.



''Radio 1 DJ Scott Mills verkar ha skapat lite av en rubbad bland fans av den populära mikro-blogging webbplats Twitter nyligen, efter att han beslutat att kalla Justin Bieber en "brådmogen skitunge." Förefaller dock att han nu har bett om ursäkt för sitt kommentar.

Enligt en nyligen publicerad artikel av in2town.co.uk, ända sedan han gjorde dumma kommentarer, har Scott blivit bombarderad med tweets från fansen berättar för honom hur trasig han var. Efter att ha mottagit en flod av klagomål, tyckte Mills det var dags att säga förlåt.

DJ tog då till sin Twitter sida, och svarade på klagomål genom att posta ett meddelande där det stod: "Jag kan ha kallat Justin Bieber en barnunge i dagens metro!" Han tillade: "Bara min erfarenhet av honom ledsen ... Komma fåtal arga meddelanden! (Sic). "

Det är inte bara människor från Storbritannien som har klagat heller. Fans från hela världen har meddelanden med synpunkter om hur chockade de var på Mills anmärkning, även om de inte hade en aning om vem Scott Mills var när de läser hans kommentar.''

-
onlinesocialmedia.net

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0