Redo för MSG !



''Justin Bieber kan få in sin show inställd söndag (augusti 29) natten efter att ha råkat ut för en sjukdom, men han studsade tillbaka och är redo att rubriken en utställning i New York. VMA-nominerade tonåring star tweeted att han har klarat av sin läkare att utföra på tisdag kväll på Madison Square Garden, där han kommer filmen en del av hans kommande 3-D film.

"Ok sa doktorn vi är inte 100 procent men vi är redo att rocka! Rensat. MSG låt oss göra det här!" han tweeted på måndag. "Låt oss fylla gatorna i NYC! Repetitioner ikväll var otroligt ... fick en stenig startas eftersom var inte känslan rätt men efter lunch satt spår 2morrow på MSG! Tack till alla som kom för att hjälpa till idag ... denna film kommer tillsammans. "

Fans i närvaro på tisdag kommer att få chansen att vara en del av hans 3-D film, som gjorde Bieber verkar genuint glada. "2morrow låt oss fylla gatorna i NYC med lila och även om du inte har tix vi b celebratin n kanske u kan bara finna ur vägen in", skrev han. "Imorgon är en fest .... vi lever en dröm och i Madison Square Garden i New York! Vem kommer !!?!?!? SE U DET !!!!!"

Rykten har cirkulerat i veckor som andra kändisar gör cameos på utställningen, och bland de stora namnen i ryktesspridning är "Never Say Never" gäst Jaden Smith. "Särskilda säkerhetsarrangemang görs för Jaden, som kommer att visas på scen, och hans familj, däribland [fadern] Kommer att vara i publiken för konserten, säger en källa till New York Post.

Tidigare denna månad, talade filmens regissör, Jon Chu, till MTV News om stiletter. "[Det är] en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta det svagare historien om varifrån han kom, förklarade han.

"Eftersom det är en fascinerande historia och den har mycket att göra med vår typ av digital livsstil nu. Han kunde göra vad företag försöker göra nu när de använder YouTube, och de vet inte ens vad jag ska göra med den ännu . Det är en ganska cool story för vår tid. "

- mtv.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0