Killen som äger mest kvinnliga hjärtan


Om du råkar stöta på en tonåring, i synnerhet en flicka, då du kan höra henne nynna till ära Justin Bieber, Robert Pattinson eller en Daniel Radcliffe.
De fantastisk trio är de nuvarande ledarna styr hjärtan nästan varje tonåring gal hela världen.

1. Justin Bieber: Baby sångare vid 16, är den yngsta i trion och catapulted till rampljuset efter att hans YouTube-video upptäcktes av en musik-chef. Inom någon tid, har Justin befäste hans fotfäste på hjärtan tonåringar som framgår av det faktum att han är den mest googlade personen på planeten.

2.
Robert Pattinson: Twilight skådespelare och choklad vampyr är älskad av kvinnor i alla åldersgrupper, konsoler på grund av hans gudomligt skulpterade ansikte, hans ovårdade utseende och ruggig upp flätor. Precis som hans karaktär Edward Cullen, Robert är sexig, inbjudande och vart lite gott.

3.
Daniel Radcliffe: Harry Potter skådespelaren Daniel Radcliffe rammades i bågen ljus i en ålder när han fortfarande var i sin tweens. Spelar huvudrollen i Harry Potter i JK Rowling boxar serien, har han blivit älskling av alla pojkar och flickor och vuxna, särskilt Mugglare som har fått sig övergiven i världen för häxkonster och trolldom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0