Kärlek på gång?



google översättning :

Om de senaste rapporterna ska trodde då tonåring sensation Justin Bieber äntligen kan ha hittat kärleken i hans liv. Rykten har abuzz nyligen som hävdar att tonåring sångaren blir riktigt nära Selena Gomez med källor hävdar att de två har sms varandra en hel del nyligen, som har utlöst spekulationer om deras relation. Med tanke på att både tonåring musikaliska konstnärer är kända för att vara singel, skulle det inte komma som en blixt från klar himmel, om det bekräftas att de verkligen dejta varandra.

Den buzz kring deras förhållande var drivna efter en källa avslöjat för media att under perioden av tidigare ett år, Selena Gomez och "One Time" sångaren har utvecklat ett mycket nära vänskap och det är ett känt faktum bland människor som är nära dem om att de båda tycker om varandra mer än "bara vänner". Även om insider inte bekräfta att de två musikaliska sensationer faktiskt ser varandra, har det rapporterats att de är i kontakt genom regelbundna meddelanden och försöka umgås när så är möjligt.

De rykten om att Justin Bieber, 16 och den 18-åriga sångerskan har vunnit mer körsträcka efter "Baby" sångaren nyligen röjas i en intervju att han var angelägen om att hitta en flickvän och bekräftar samtidigt sin enda status. Under tiden har Selena Gomez pratade också om hennes kamp för att finna sig en pojkvän med tillägget att hon inte har varit på ett datum för de senaste sex månaderna. Detta kan ge allt skvaller älskande nog saft att komma med nya historier!


- thaindian.com



hmm .. va ska man tro? inget fel på selena, själv tycker jag att hon är super söt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0