Bieber-mania at Air Canada Centre.



google översättning :

TORONTO - Justin Bieber vispad ett utsålt Air Canada Centre i en skrikande frenesi med en energisk prestanda på lördag, kan lämna tusentals tyda fans ännu mer ägnas åt tonåring hjärt-dunka.

Unga anhängare av Stratford, Ont., Sjöng känsla i kraft för prestanda, idrottsliga hemmagjorda T-shirts, viftade tecken eller tillämpning ansiktet och BodyPaint för att hedra den 16-åriga popstjärnan.

"Det känns bra att vara hemma i Kanada," Bieber sade nära början av hans ca 90 minuter in.
"Jag tror att de kanadensiska fansen är min bästa fansen i världen."

Det skulle vara svårt att argumentera med honom efter den här föreställningen.
Varje gång hans ansikte dök upp på en gigantisk skärm bakom scenen, skrek fansen. Varje gång hans namn nämns i något av kvällens tre inledande handlingar, skrek de. Och naturligtvis, när han steg från under scenen att kasta sig in "Love Me", de skrek ännu högre.
I slutet, kan publiken med ringande öron har kändes som de hade varit på en metall konsert.

De flesta fans var dekorerad i någon form av Bieber redskap, med alltför många hemmagjorda T-shirts, Bieber-märkta glöd pinnar och "I (Heart) Justin Bieber" pannband räkna. En grupp flickor sydde även sångarens namn över hela baksidan av sina shorts.
Tecken var god för (en kreativ inlägg: "Låt den Bieber att bota min feber"), även om några konfiskerades av trygghet, där minst en ung fläktens gråtmild uppdelning.
Och Bieber tillbringade en stor del av showen att se de tusentals fans - mest preteen och tonårstjejer - visste att han älskade dem tillbaka.
Vid ett tillfälle sjöng han publiken med sin ballad "Favourite Girl" medan fastspänd i en stål hjärta, flyter på tråd högt över deras huvuden.
"Hur många ensamstående damer här?" frågade han senare dra en kör av skrik. "Du fick en massa vackra flickor här."

Vid ett tillfälle bad han att huset belysningen vara påslagen så att han kunde få en bättre titt på den "vackra" publik. Därifrån pekas han ut olika publiken för beröm - "Blå klänning, ser jag dig, sade han.

"Toronto, vem vill vara min bebis?" frågade han innan han visa stängning fullgörandet av sin största hit.
Bieber huvudnumret senast en show i Toronto i november, då han utfört för en fullsatt publik på relativt intima Kool Haus, som har en kapacitet på ca 2.500.
Under tiden uppträdde han på Juni's MMVAs, orsakar stora grupper av Bieberites att trotsa fukt, regn och flera nätter sover på trottoaren för att säkra biljetter till gatan bash.

Bieber först uppmärksammats av musik-industrins pampar år sedan med en serie av hemmagjord YouTube-videor som visar de färska ansiktet underbarn sjunger R & B omfattar.
Att historien var utställningsmonter under lördagens show, som scenen skärmen avbildas hemvideofilmer av en ung Bieber och ett montage av baby-bilder.

Att han kunde övergång från en klubb till en utsålda arena på några månader är ett bevis på hans svindlande uppstigning.
Hans debut-EP, "My World", och full längd som följde ("My World 2,0) har båda blivit certifierade platina i Kanada och USA.
Han var också nominerad till tre Juno Awards och han framförde i april galan. Sedan verkade han nervös och trevande.
Han verkade mycket mer avslappnad på lördag natt gig, där han visste att han var bland vänner.

Hopping scenen i vita jeans, en vit jacka, en lila hoodie och hög-top sneakers (den första i en serie kostymer), var han i ständig rörelse under den inställda, även dans, hoppande eller till och med tävlar över scenen.
Han visade också en musicanship som kan ha nyheter för vissa, knäppa en akustisk gitarr och med i centrum för en behörig trumsolo.
Och prestanda inte verkade besviken.

"Jag tyckte det var riktigt bra, säger 16-åriga Brittany Vanderlip, en Ancaster, Ont., Infödd som hade" Jag är en Belieber "scrawled över hennes hemmagjorda T-shirt.
"Det var som den bästa utställning någonsin", instämde 10-åriga Sofia Gallucci i Woodbridge, Ont.
Bieber upp hängivenheten hos fansen precis innan slå in föreställningen.

"Först av allt, jag vill bara säga tack till alla mina fans, sade han, hans röst då hesa. "Jag skulle inte vara i denna position utan mina fans, så tack till var och en av er."
En stund senare, blixtrade han sitt sinne för humor.
"Och tack till alla pappor som tålmodigt sitter där som:" När är det över? "

Efter hans Toronto spelningen kommer pop dynamo gå vidare till London, Ont. Och Ottawa innan du går till USA för flera spelningar.
Han har också visar planerat i Winnipeg, Regina, Vancouver, Calgary, Edmonton och Saskatoon och skall sköta vid det kommande MTV Video Awards.

-
toronto.ctv.ca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0