allt detta prat.



google översättning :

Säga vad man vill om Justin Bieber - att han inte är så begåvade, att hans frisyr (eller brist på en) gör du galen - men crooner från närliggande Stratford, Ontario, undervisade 15-årige Kevin Kristopik ett fan av
en lektion denna vecka: Gör något dum nog och du också kan bli en stjärna.

Med kraften hos Twitter, utlöste Bieber hans 4.500 tusen anhängare på Bloomfield Township tonåring, som hade hackat Facebook-sida av Bieber's kompis för att få popstjärnas mobiltelefonnummer. Kevin fortsatte att skicka Bieber så många som 10 SMS om dagen i veckor.

Bieber bad honom att sluta, men Kevin, som börjar 2an iår i Birmingham Seaholm High School, hålls på den.

"Han ville bara se om Justin Bieber skulle text honom tillbaka, säger Kevins mamma, Kathy Kristopik.

Så, förra lördagen - dagen före Bieber's utsålda show på Palace of Auburn Hills - Bieber hittat ett sätt att göra Kevin Lägg av.
Han postat Kevins mobilnummer i stället för sin egen på Twitter, uppmanar fans att ringa eller text honom. Under de kommande två dagarna, översvämmad så många som 30.000 samtal och textmeddelanden Kevin telefon.

Tidningar, tv-och radiostationer - även de stora nätverk morgonen visar - härstamma på Kristopik hem. Kevin och hans mamma talade med "Inside Edition", som har erbjudit $ 500 för att betala för de avgifter som visas på mobilräkning från alla samtal och texter.
"Det var som fem meddelanden från" Good Morning America "på vår telefon," Kristopik sagt. På Kevins första Varsity tennis praktiken på måndag, "två TV lastbilar dras upp. Och Kevin var skrek åt dem:" Du har få måste härifrån. " "Naturligtvis fortsatte förfrågningar om intervjuer. Ända fram till min telefon ringa till hem onsdag kväll för att fråga om Kevin fick i trubbel för att hacka sig fram till Bieber telefonnummer eller för att trakassera popstjärna. Skulle han ha att betala för några stora räkningar från AT & T? Svaret var inte precis vad jag förväntat.

"Vad Kevin gjorde var helt fel och han vet att" Kristopik sagt. "Men vad han inte gjorde ... ge påpekar att telefonnummer. ... Han kunde ha sålt numret eller ges ut." När Bieber vände kappan ", det skrämde honom," Kristopik sagt. "Han hade ett par härdsmältor över den. ... Vad han var rädd för var hur mycket information människor visste om honom. Det straffade honom nog." Kristopik noterade att "Kevin betalar för sin telefon själv," med pengar gör han klippa gräsmattor och göra sysslor. Hon styr användningen av sin iPhone och övervakar räkningar och aktivitet, och tillade att hans telefon togs bort i slutet av läsåret för att han fick dåliga betyg. Det var tillbaka till honom när han fick ett A i en sommarskola dator klass.

Sedan våren, skojade Kevin om att försöka få Biebers telefonnummer. Men hans mamma trodde aldrig att han faktiskt skulle göra det.

"Han skulle säga: 'Åh, jag har försökt att lista ut Justin Bieber telefonnummer." Jag egentligen inte får alla upprörd över det. Vi var bara skämtade vid lägerelden, säger hon och konstaterar att Kevin inte var en die-hard Bieber fläkt och att "han är inte en techie." Trots detta visste Kristopik vad Kevin var upp till - att använda "glömt lösenordet"-funktion för att prova fem olika lösenord en dag på Bieber vän konto tills han så småningom kom på det.

"Det var spontant," Kevin berättade. "Jag har inte riktigt planera för någonting större att hända." Något större hände. Och ändå, efter all uppståndelse, har Kevin fortfarande hans telefon (om än med ett nytt nummer). Hans föräldrar har inte straffa honom för hans Shenanigans. Och om en stor, fet faktura ankommer från AT & T, han förmodligen inte kommer att få betala för det. Det är pengar från "Inside Edition". Kristopik säger att hennes son har fått "som 800 vänförfrågan" på Facebook. "Varje dag växer." Och jag är kvar att skrapa mitt huvud om hur omedelbar berömmelse och popularitet motsvarar straff alls.

-
m2m.tmcnet.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0